Sponsoreret indhold
Når danskerne hvert år d. 31. december sætter sig til rette over for hinanden for at fejre, at endnu et år er gået, bliver det ofte brudt af, at værten eller værtinden skal organisere, servere og anrette den menu, man i løbet af dagen har forberedt specielt til lejligheden. Og for både gæster og værtsskab kan det være en træls byrde, da man nok allerhelst bare ville sidde med ved bordet og nyde sin vin.
Men for mange virker dette næsten umuligt, når man samtidig på en dag som nytårsaften skal være specielt opmærksom på, at alt gerne skal være en smule mere eksklusivt, end det plejer. Og selvom man så sig selv helt afslappet og uden nogen stress med mad og anretning, kan det være svært at lægge ansvaret væk eller vælge en mere simpel opsætning.
Sådan behøver det dog ikke være. For specielt af ovenstående årsager vælger mange danskere i dag, at de køber deres mad udefra via catering – og i artiklen her har vi samlet nogle tips til, hvordan du får arrangeret den allerbedste cateringløsning til din nytårsaften.
Find en professionel cateringløsning, der har styr på både vin og mad
Har du ikke selv været ansvarlig for bestilling og valg af catering nytårsaften, kan du være ganske tryg ved opgaven. For selvom mange vil mene, det er et større ansvar at skulle ”forberede” årets sidste måltid, er cateringløsningen til præcis denne dag ikke et helt nyt koncept.
Rundt i de lokale restauranter har man nemlig ofte i mange år været opmærksom på, at der i forbindelse med nytårsmenuen har været et større behov for ikke at stå med det hele selv – og det har medført en tendens i restaurationsbranchen, hvorved man tilbyder mad ud af huset.
For dig er dette en fordel, hvis du eksempelvis søger catering i København, men ikke ved, hvor man finder en god cateringløsning – for i stedet for at prøve noget nyt og usikkert af, kan man blot vælge den lokale og velkendte restauration, der på lige fod med traditionel catering har bygget en lækker nytårsmenu specielt til dagen.
Guide: Disse cateringmodeller er særligt populære
Blandt de danske familier er der overordnet tre cateringmodeller, der er særligt populære at benytte sig af nytårsaften, når man ikke ønsker at bruge det meste af denne årets sidste aften på at stå i køkkenet:
- Tilberedt med servering
- Delvist tilberedt (evt. kød mangler stegning)
- Og blot menu-sammensætning.
Alle ovenstående er anderledes på den måde, at de gradvist kræver mere eller mindre håndtering af værtsskabet. Og hvor den første er en fuld-service-løsning, er den nederste dermed blot en inspiration til, hvordan menuen skal sammensættes og anrettes.
Der er ingen løsning, der er mere rigtig eller forkert, end en anden er, men det afhænger blot af, hvor nyt og frisklavet man ønsker maden. Og uanset hvad man vælger, vil man altså have en professionel guidance til, hvordan en lækker, simpel og utrolig smagfuld nytårsmenu kunne se ud – uden at man skal stå hele formiddagen og tilberede mad.