Syltetøj uden bær
Her kommer en dejlig let metode, at lave lækker cremet syltetøj uden bær. Jeg har selv i mange år købt den dyre cremet syltetøj uden bær. Den cremede konsistens og smag er rigtig god. Men istedet for, at købe det lille dyre glas med cremet marmelade uden hele bær, så køber du den traditionelle blå spand marmelade fra Rema 1000. Er kommer tricket…
Du hiver stavblenderen frem og kører blenderen rundt i 5-10 sekunder – og bum, så er der lækker “hjemmelavet” syltetøj til de kræsne og feinschmeckerne.
Det lækre ved denne form for syltetøj egner sig til alle. Både til børn og voksne, som ikke er meget for konsistensen af de “smattede” bær.
Men hvorfor gøre det selv?? You do the math… Okay jeg har lavet regnestykket for dig 🙂
Prisforskellen er rundt regnet 300%! Ca. 24kr for 400 gram syltetøj uden bær. Ca. 18kr for Rema 1000 syltetøj for 800 gram! Omregnet i kilopris er det 22,50kr kontra 60kr! Det er da en besparelse som er værd at hive stavblenderen frem for 🙂
Jeg har ikke selv fundet på det lille trick, men det kommer fra en kammerat, som har brugt tricket i lang tid – og tak for det 🙂
Jeg undskylder for de ringe billeder – der er “iPhone 5-filter” på 😉